OnlineGastles met Jochem Uytenhaage

Hoe mooi is het als jongeren meerdere bedrijven kunnen bezoeken vóórdat ze een mbo-opleiding kiezen?

Om sfeer te proeven en tijdens een rondleiding te horen welke beroepen horen bij wat je ziet. En welke opleiding je daarvoor moet volgen… In november organiseerden wij vier interessante excursies naar mooie technische bedrijven in de regio. De interesse voor Metalent on Tour was zo groot dat helaas toen niet iedereen mee kon. Daar hebben wij nu wat op bedacht!

Samen met hoofdmeester Jochem Uytdehaage (Olympisch Kampioen schaatsen) van OnlineGastles organiseren wij op 19 en 26 januari 2023 twee unieke online gastlessen bij gerenommeerde technische bedrijven in de regio. Deze bedrijven openen virtueel hun deuren om te laten zien hoe mooi (en leuk!) werken in de techniek is. Jochem gaat vanuit de studio in gesprek met een medewerker van het bedrijf. Ook de live kijkers kunnen -via Jochem- online vragen stellen aan de medewerker van het bedrijf.

Lees meer

Stel je vraag!

Gewoon doen. Bel, mail, stuur een WhatsApp via onze contactgegevens onderaan de website. Of vul dit formuliertje in. Tijdens kantooruren (ma-vr 08:00 – 17:00 uur) is er altijd wel een Metalenter beschikbaar om jouw vraag (of vragen) te beantwoorden. Daar zijn we voor.

Bedankt voor je vraag. Wij komen snel met een antwoord bij je terug.