MTEC+ heeft positief nieuws te melden: we verhuizen deze zomer naar een andere locatie, maar blijven in het Schiedistrict. Het door SBB erkende praktijktrainingscentrum voor de metaalsector verhuist, net als ECP (Expertise Centrum Precisietechniek),slechts 240 meter verder naar hetzelfde pand als Battolyser. Nét wat dichter bij het NS-station, prettig voor onze mbo-leerlingen die met het openbaar vervoer komen.

Op 24 juni sluiten de deuren aan de Van Heekstraat 15 en starten we met de verbouwing van de nieuwe locatie en het verhuizen van alle machines, gereedschappen, materialen. Het nieuwe schooljaar, vanaf 4 september, starten we op de nieuwe locatie op Conradstraat 4. 

 

Het is wel belangrijk om te vermelden dat ook deze ‘nieuwe’ locatie slechts tijdelijk is. Over vier jaar zal MTEC+ samen met ECP een plek krijgen in de nieuw te bouwen Mechatronica Innovatie Campus Schiedam (MICS). Deze campus (https://mics.nl) biedt MTEC+ de mogelijkheid om programma’s en faciliteiten verder te ontwikkelen en uit te breiden, en bij te dragen aan de technologische vooruitgang in de regio Schiedam en daarbuiten (https://schiedistrict.nl/).