Kies BBL+ in de techniek

BBL+ is LEREN door te DOEN!

Waarom zou jij kiezen voor BBL+ in de techniek? Ben jij op zoek naar een praktische en uitdagende mbo-opleiding en zie je graag resultaat van wat je doet? Wil jij een mooi beroep leren waar je je expertise steeds verder kunt uitbreiden? Zoek je afwisseling en zie je werkend leren en een praktijkgerichte training wel zitten? Dan is leren en werken in de techniek (met opleidingen op mbo-niveau 2, 3 en 4) wellicht iets voor jou. Met BBL+ LEER je door te DOEN! 

Laten we nog wat extra redenen geven:  

   1. Praktijkervaring opdoen: Met BBL+ krijg je de kans om direct de technische praktijk te ervaren. In plaats van alleen maar in de schoolbanken te zitten, ga je direct aan de slag bij een technisch leerbedrijf. Je leert door te doen, werkt aan echte projecten en ziet hoe techniek in de praktijk wordt toegepast. Dit geeft je waardevolle hands-on ervaring die je niet alleen op school kunt opdoen.
   2. Verbreding van kennis en vaardigheden: BBL+ biedt niet alleen praktische ervaring, maar ook de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden te verbreden. Je krijgt toegang tot aanvullende vakken en trainingen die je een breder inzicht geven in de technische sector. Dit stelt je in staat om een breder scala aan technische vaardigheden te ontwikkelen en maakt je flexibeler op de arbeidsmarkt.
   3. Loopbaanontwikkeling en groeikansen: Met BBL+ kun je niet alleen technische vaardigheden ontwikkelen, maar ook werken aan je loopbaanontwikkeling. Je leert niet alleen hoe je technische taken uitvoert, maar ook hoe je jezelf kunt profileren en groeikansen kunt creëren. Dit omvat het ontwikkelen van communicatievaardigheden, het leren werken in teams en het verkennen van leiderschapspotentieel.
   4. Innovatie en technologische vooruitgang: De technische sector staat nooit stil en is voortdurend in ontwikkeling. Met BBL+ kun je deelnemen aan innovatieve projecten en bijdragen aan de technologische vooruitgang. Je krijgt de kans om nieuwe ideeën te bedenken, creatieve oplossingen te vinden en je eigen stempel te drukken op de technische wereld. Dit opent de deur naar opwindende mogelijkheden en geeft je de kans om een verschil te maken.
   5. Bouw een netwerk op en krijg een voorsprong: Tijdens je BBL+ opleiding ontmoet je andere jongeren en professionals in de technische sector. Dit biedt je de kans om waardevolle contacten en netwerken op te bouwen. Deze connecties kunnen je helpen bij het vinden van stages, toekomstige banen en mentorschap. Het hebben van een sterk netwerk kan een groot voordeel zijn bij het starten van je carrière.
   6. En… niet het minst belangrijk: bij ons is je opleiding volledig betaald, je ontvangt vanaf dag één een mooi salaris en reiskostenvergoeding voor 5 werkdagen (dus ook op lesdagen!) en krijgt ook nog eens gratis werkkleding, uitrusting, persoonlijke beschermingsmiddelen en leermiddelen.

  Klinkt mooi toch? Wil je meer te weten komen over werken en leren in de techniek? Maak een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek, wij vertellen jou alles over je mogelijkheden!

  Stel je vraag!

  Gewoon doen. Bel, mail, stuur een WhatsApp via onze contactgegevens onderaan de website. Of vul dit formuliertje in. Tijdens kantooruren (ma-vr 08:00 – 17:00 uur) is er altijd wel een Metalenter beschikbaar om jouw vraag (of vragen) te beantwoorden. Daar zijn we voor.

  Bedankt voor je vraag. Wij komen snel met een antwoord bij je terug.