AANMELDEN

open dagen en meer...

Kom naar een open dag, inloopdag of oriëntatiegesprek!

Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding (niveau 2, 3 of 4) en wil je meer informatie over leren en werken in de techniek? Veel info kun je online vinden, maar je wilt vást eerst zien waar je terecht komt? Kom dan naar een inloopdag of open dag bij ons praktijktrainingscentrum MTEC+ in Schiedam (Conradstraat 4). Of geef MTEC+ als locatie aan voor je oriëntatiegesprek. 

  • Ben je overtuigd dat techniek jou ligt? In overleg met jou plannen we op elk gewenst moment een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van de consulenten. Die vertelt je alles over jouw mogelijkheden in de techniek. Voorafgaand aan dat gesprek vragen wij je online een uitgebreider formulier (je kunt deze hier ook direct invullen) én een AMN Talentscan in te vullen. Deze laat ons zien wat je in huis hebt, welke opleiding bij jou past en waar begeleiding of sturing nodig is, zodat jij het maximale uit je opleiding kunt halen.
  • Elke vrijdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur ben je welkom tijdens de inloopmiddag bij MTEC+. Meld je wel even aan, dan maken we tijd voor je vrij. Je krijgt een rondleiding en uitleg van de consulent  en/of techniek docent. Ook zie je leerlingen aan het werk en kun je hen vragen stellen. 
  • De volgende open dag is nog niet ingepland, dus meld je aan voor de Inloopmiddag bij MTEC+ of voor een oriëntatiegesprek . Onze consulenten en techniekdocenten vertellen je dan alles over jouw mogelijkheden in de techniek, wat BBL+ inhoudt en waarom je direct een mooi fulltime salaris ontvangt tijdens je opleiding. Ook zie je leerlingen aan het werk en kun je hen vragen stellen. 
  • Een meeloopdag – bij MTEC+ of een van de bedrijven – voordat je een definitieve keuze maakt, behoort ook tot de mogelijkheden.  

Aanmelden!
Meld je aan voor alle genoemde mogelijkheden via onderstaand formulier. Enne… Je ouder(s)/verzorger(s) is (zijn) ook welkom. Graag zelfs! Zij zullen vast weer andere vragen hebben dan jij en kunnen je helpen bij jouw keuze.

Ik kom naar de:
Ik geef de voorkeur aan een oriëntatiegesprek op de locatie:
Tip: Ben je nog niet in een praktijktrainingscentrum geweest, dan raden wij je aan voor de locaties MTEC+ of Duurzaamheidsfabriek te kiezen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.