AANMELDEN

open dagen en meer...

Kom naar een open dag, inloopdag of oriëntatiegesprek!

Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding (niveau 2, 3 of 4) en wil je meer informatie over leren en werken in de techniek? Veel info kun je online vinden, maar je wilt vást eerst zien waar je terecht komt? Kom dan naar een inloopdag of open dag bij ons praktijktrainingscentrum MTEC+ in Schiedam (Conradstraat 4). Of geef MTEC+ als locatie aan voor je oriëntatiegesprek. 

 • OPEN DAGEN
  De open dagen bij MTEC+ zijn al geweest, maar je kunt nog wel naar een inloopmiddag komen of een vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen. 

   

 • INLOOPMIDDAG
  Elke laatste vrijdag van de maand, tussen 14:00 en 17:00 uur, ben je welkom tijdens de inloopmiddag bij MTEC+. Meld je wel even aan, dan maken we tijd voor je vrij. Je krijgt een rondleiding en uitleg van de consulent  en/of techniek docent. Ook zie je leerlingen aan het werk en kun je hen vragen stellen. De volgende data staan gepland: 29 maart, 26 april, 31 mei en 28 juni.

   

 • VRIJBLIJVEND ORIËNTATIEGESPREK
  Ben je overtuigd dat techniek jou ligt? In overleg met jou plannen we op maandag of vrijdag (of op elk gewenst moment als die dagen je niet uitkomen)
  een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van de consulenten. Die vertelt je alles over jouw mogelijkheden in de techniek. Voorafgaand aan dat gesprek vragen wij je online een uitgebreider formulier (je kunt deze hier ook direct invullen) én een AMN Talentscan in te vullen. Deze laat ons zien wat je in huis hebt, welke opleiding bij jou past en waar begeleiding of sturing nodig is, zodat jij het maximale uit je opleiding kunt halen.

   

 • MEELOOPDAG
  Een meeloopdag – bij MTEC+ of een van de bedrijven – voordat je een definitieve keuze maakt, behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag ons hiernaar!  

Aanmelden!
Meld je aan via onderstaand formulier. Enne… Je ouder(s)/verzorger(s) is (zijn) ook welkom. Graag zelfs! Zij zullen vast weer andere vragen hebben dan jij en kunnen je helpen bij jouw keuze.

Ik kom naar:
Ik geef de voorkeur aan een oriëntatiegesprek op de locatie:
Tip: Ben je nog niet in een praktijktrainingscentrum geweest, dan raden wij je aan voor de locaties MTEC+ of Duurzaamheidsfabriek te kiezen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Open dagen MTEC+

Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding (niveau 2, 3 of 4) en wil je meer informatie over leren en werken in de techniek? Veel info kun je online vinden,

Lees meer
Lees verder »

Opening nieuwe locatie MTEC+

MTEC+ is deze zomer in verband met de gebiedsontwikkeling van het SchieDistrict verhuisd naar een andere, wel weer tijdelijke, locatie. Het door SBB erkende praktijktrainingscentrum voor de metaalsector huist nu, samen met

Lees meer
Lees verder »