AANMELDEN

open dagen en meer...

Kom naar een open dag, inloopdag of oriëntatiegesprek!

Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding (niveau 2, 3 of 4) en wil je meer informatie over leren en werken in de techniek? Veel info kun je online vinden, maar je wilt vást eerst zien waar je terecht komt? Kom dan naar een inloopdag of open dag bij ons praktijktrainingscentrum MTEC+ in Schiedam. Of geef MTEC+ als locatie aan voor je oriëntatiegesprek. 

 • Open dag
  De volgende open dag is op vrijdag 24 maart van 09:00 tot 15:00 uur.  Onze consulenten en techniekdocenten vertellen je alles over jouw mogelijkheden in de techniek, wat BBL+ inhoudt en waarom je direct een mooi fulltime salaris ontvangt tijdens je opleiding. Ook zie je leerlingen aan het werk en kun je hen vragen stellen. 
 • Inloopdag
  Elke vrijdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur ben je welkom tijdens de inloopdagen bij MTEC+ (behalve tijdens vakanties). Je krijgt een rondleiding en uitleg van de consulent  en/of techniek docent. Ook zie je leerlingen aan het werk en kun je hen vragen stellen. 
 • Oriëntatiegesprek
  Ben je overtuigd dat techniek jou ligt? In overleg met jou plannen we op elk gewenst moment
  een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van de consulenten. Die vertelt je alles over jouw mogelijkheden in de techniek. Voorafgaand aan dat gesprek vragen wij je online een uitgebreider formulier én een AMN Talentscan in te vullen. Deze laat ons zien wat je in huis hebt, welke opleiding bij jou past en waar begeleiding of sturing nodig is, zodat jij het maximale uit je opleiding kunt halen. Een meeloopdag – bij MTEC+ of een van de bedrijven – voordat je een keuze maakt, behoort ook vaak tot de mogelijkheden.  

Aanmelden!
Meld je aan voor alle genoemde mogelijkheden via onderstaand formulier. Enne… Je ouder(s)/verzorger(s) is (zijn) ook welkom. Graag zelfs! Zij zullen vast weer andere vragen hebben dan jij en kunnen je helpen bij jouw keuze.

Ik kom naar de:
Ik geef de voorkeur aan een oriëntatiegesprek op de locatie:
Tip: Ben je nog niet in een praktijktrainingscentrum geweest, dan raden wij je aan voor de locaties MTEC+ of Duurzaamheidsfabriek te kiezen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.